IMG_0020%5B1%5D.jpg

 

400-500 g naudan ulkofilepihvejä

n. ½ dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

mustapippuria

1½ dl vettä

2 lihafondikuutiota

1 prk tomaattimurskaa

1 pieni sipuli

1 pieni paprika

ripaus valkosipulirouhetta

2 rkl worcester maustekastike

 

Laita lautaselle jauhot, suola ja pippuri. Sekoita. Kääntele pihvit jauhoseoksessa molemmin puolin ja siirrä toiselle lautaselle odottamaan. Säästä jäljelle jäänyt jauho, se lisätään myöhemmin haudutuspataan.

Paista pihveihin pannulla öljyssä ruskea pinta. Laita ruskistuneet pihvit haudutuspataan. Ripottele lihojen päälle loput jauhot.

Kiehauta vesi, lisää lihafondikuutiot. Kaada lihaliemi pataan. Lisää tomaattimurska, kuutioidut sipuli ja paprika,  valkosipulirouhe (tai 2 kynttä) ja worcesterkastike. Sekoita.

Hauduta High 4 tuntia (tai Low 7 tuntia).