IMG_3727%5B1%5D.jpg

Lohifileet maustettiin suolalla ja kalamausteella, ja kypsennettiin sitten airfryerissa laitteen kala-automaattiohjelmalla 180 asteessa 20 minuuttia. Lohi oli oikein hyvää.

 

IMG_3717%5B1%5D.jpg

Uudet perunat pyörittelin öljyssä, jossa oli mausteina suolaa, mustapippuria, rosmariinia ja savupaprikajauhetta. Pöhöttimessä 180 astetta 25 minuuttia.

 

IMG_3718%5B1%5D.jpg

Atrian Artesaani raakamakkara 180 astetta 10 minuuttia. Ihan ok, mutta kamalan mausteista - ei kiitos tätä lajia toiste.

 

IMG_3715%5B1%5D.jpg

Banaani-nutella toastit pöhöttimellä syntyvät Todd´s Kitchen videon ohjeella. Tarvitset vain paahtoleipää, levitettä, Nutellaa ja banaania. Leivät paistetaan 180 astetta 5 minuuttia, käännetään ja paistetaan vielä 3 minuuttia.

 

IMG_3730%5B1%5D.jpg

Elotortut, täytteenä paistonkestävä omenamarmeladi. 200 astetta 10 minuuttia. Ensimmäisen satsin voitelin munalla ja paistoin leivinpaperin päällä - no, ei ruskistunut pohjasta ja voideltu muna siinä pinnassa meinasi melkein palaa. Toinen satsi suoraan pöhöttimen korissa ilman leivinpaperia, enkä voidellut munalla - ja johan tuli nätimpiä ja pohjakin ruskistui.

Huomaattehan linkkilistani lopussa pari airfryer linkkiä eri ruokien kypsentämislämpötiloista ja -ajoista.