IMG_20241114_195846%5B1%5D.jpg

 

Ensimmäisen kerran tein peruna-gnoccheista ruokaa. Kuva tuossa ylhäällä nyt on mitä on, mutta kovasti helppotekoinen ruoka tämä oli. En lisännyt ruokaa laittaessa mausteita, koska ajattelin, että valmis pastakastike ja maustettu makkara antavat ruokaan makua. Miehen mielestä tämä olikin sopivan mausteita, itse lisäsin lautaselleni ihan hivenen suolaa ja pippuria. 

 

375 g Rummo peruna-gnoccheja

3 kpl Pirkka krakovanmakkaraa

100 g (n. 10-11 kpl) helmitomaatteja, halkaistuina

1 prk (390 g, n. 3 dl) Pirkka tomaatti-basilika-pastakastiketta

mozzarella-juustoraastetta pinnalle

 

Laita voideltuun uunivuokaan perunagnocchit, paloitellut krakovanmakkarat sekä puolitetut helmitomaatit. 

Kuumenna kattilassa tomaatti-basilika pastakastike. Kaada kuuma kastike vuokaan muiden ainesten päälle ja sekoittele ainekset vuoassa siten, että kastike jakautuu tasaisesti.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 

Kypsennä uunissa 225 asteessa. 25-30 minuuttia.