407041.jpg

Tonnikalapihvit

50 g margariinia
1 dl vehnäjauhoja
1 dl rasvatonta maitoa
1 prk tomaattipyrettä (70 g)
1 tlk tonnikalahiutaleita vedessä
1 tlk tonnikalaa chilikastikeessa
1 dl korppujauhoja
2 tl kasviöljyä
suolaa, mustapippuria

Sulata margariini kattilassa, lisää vehnäjauhot ja kypsennä minuutin verran. Lisää maito ja vatkaa seos tasaiseksi. Kypsennä seosta pari minuuttia ja anna jäähtyä. Sekoita jäähtyneeseen seokseen tomaattisose, valutettu tonnikala ja korppujauho tasaiseksi massaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista niitä uunissa 200 asteessa 20-25 minuuttia.

Tarjosin tonnikalapihvit muusin, munakastikkeen ja salaatin kanssa. Munakastikkeen ohje löytyy täältä.


Resepti: Hellapoliisi