IMG_4023%5B1%5D.jpg

 

Tänään oli täällä kylmä päivä. Pakkanen vain kiristyi iltaa kohden ja nyt on jo -25 astetta. Tämä resepti on peräisin Kotikokki-sivustolta, ja kun se oli saanut kommenteissa hyvät arvostelut, uskaltauduin minäkin hieman alkuperäistä reseptiä mukaellen kokkailemaan.

 

4 dl tummaa makaronia

1 suippopaprika

1 prk Pirkka aurinkokuivatut tomaattisuikaleet öljyssä

450 g broilerin fileesuikale (marinoimaton)

2 tl öljyä

1 tl currya

2 tl broilerimaustetta (sis. suolaa)

2,5 dl Valio ruokakerma Kolme juustoa

70 g tomaattipyreetä

100 g paprikatuorejuustoa

1 kanaliemikuutio

(60 g juustoraastetta)

 

Keitä makaronit kypsäksi suolalla (tai kanaliemikuutiolla) maustetussa vedessä. Valuta vesi pois.

Kiehauta curry paistokasarissa öljytilkassa. Lisää broilerisuikaleet, vähennä lämpöä ja paista muutama minuutti, kunnes suikaleet ovat saaneet väriä. Lisää paistamisen loppuvaiheessa paprikakuutiot ja anne niiden pehmentyä hetki. Maista broilerimausteella.

Lisää keitettyjen makaronien joukkoon ruokakerma, tomaattipyree, tuorejuusto ja murennettu kanaliemikuutio. Sekoita tasaiseksi. Lisää sitten broilerisuikaleet, paprika ja aurinkokuvatut tomaattisuikaleet. Sekoita ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Lisää halutessasi pinnalle juustoraastetta.

Paista 175 asteessa puolen tunnin ajan.