400 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 rkl rypsiöljyä
1 tl korianteria
3/4 tl suolaa
½ tl jauhettua juustokuminaa
1 pss (200 g) babyporkkanoita (pakaste)
250 g kikherneitä (säilyke)
4 dl kermaista kookosmaitoa
2 rkl makeaa soijakastiketta
150 g pakastepinaattia
Ota broilerit huoneenlämpöön tunti ennen ruoan valmistamista. Ruskista suikaleet pannulla öljyssä kauniin värisiksi. Lisää mausteet ja jatka kuullottamista hetki.
Huuhtele ja valuta kikherneet. Lisää pannuun babyporkkanat, kikherneet, kookosmaito ja soija. Keitä pataa keskilämmöllä kannen alla 15 minuuttia, kunnes broileri ja porkkanat kypsyvät.
Sulata pakastepinaatti ja purista siitä vesi pois siivilässä. Lisää pinaatti ja hauduta hetki. Tarkista maku. Tarjoa riisin kanssa.
Kommentit