IMG_20241007_172353%5B1%5D.jpg

 

1 pkt (390 g, 2 kpl) Jyväbroiler broilerin filee rosmariini-karpalo (mausteina mm. suola, rosmariini ja parika)

2 tl sitruunamehua

200 g (½ prk) yrttimaustettua tomaattimurskaa

n. 10 kpl aurinkokuivattua kirsikkatomaattia

½ rkl juoksevaa hunajaa

½ kanafondikuutio

2 dl kuohukermaa

 

Ripottele hieman mustapippuria broilerin fileille. Ruskista fileet pannulla rasvassa. Laita paistetut broilerinfileet voideltuun uunivuokaan ja laita niiden päälle sitruunamehua.

Laita pannuun yrtti-tomaattimurska, aurinkokuivatut kirsikkatomaatit, juokseva hunaja ja kanafondikuutio, ja anna kiehahtaa. Lisää lopuksi kuohukerma sekoitellen ja anna kastikkeen vielä kuumentua.

Kaada kastike uunivuokaan kanojen päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa 45 minuutin ajan.