1 pkt (390 g, 2 kpl) Jyväbroiler broilerin filee rosmariini-karpalo (mausteina mm. suola, rosmariini ja parika)
2 tl sitruunamehua
200 g (½ prk) yrttimaustettua tomaattimurskaa
n. 10 kpl aurinkokuivattua kirsikkatomaattia
½ rkl juoksevaa hunajaa
½ kanafondikuutio
2 dl kuohukermaa
Ripottele hieman mustapippuria broilerin fileille. Ruskista fileet pannulla rasvassa. Laita paistetut broilerinfileet voideltuun uunivuokaan ja laita niiden päälle sitruunamehua.
Laita pannuun yrtti-tomaattimurska, aurinkokuivatut kirsikkatomaatit, juokseva hunaja ja kanafondikuutio, ja anna kiehahtaa. Lisää lopuksi kuohukerma sekoitellen ja anna kastikkeen vielä kuumentua.
Kaada kastike uunivuokaan kanojen päälle. Kypsennä uunissa 200 asteessa 45 minuutin ajan.
Kommentit