IMG_0365%5B1%5D.jpg

 

n. 800 g broilerin fileetä (minulla Jyväbroiler rosmariini-karpalo filee)

n. 200 g porkkanaa kuorittuna ja paloiteltuna

1 iso paprika viipaloituna

1, 25 dl oliiviöljyä

1 sitruunan mehu

1 tl oreganoa

0,5 tl valkosipulijauhetta (tai 1 kynsi)

3/4 tl suolaa

mustapippuria myllystä

 

Laita broilerin fileet haudutuspadan pohjalle. Sekoita oliiviöljyyn sitruunan mehu, oregano, valkosipulijauhe, suola ja mustapippuri. Valuta puolet seoksesta broilereiden päälle. Lisää broilereiden päälle paloitellut porkkanat ja paprikaviipaleet. Valuta loppu maustettu öljy vihannesten päälle. Kypsennä High 3½(-4) tuntia (tai Low 8 tuntia). Tarjoile riisin kanssa.