Resepti on alunperin K-koekeittiön reseptioppaasta "Kevyt, hyvä olo" vuodelta 1991. Olen kirjoittanut vihkosen kanteen "Hyvä suikalepossun ohje!" Nyt kokeilin valmistaa tämän ohjeen pohjalta ruoan haudutuspadalla. Jos käytät marinoituja porsaansuikaleita, vähennä soijakastikkeen määrä 1 rkl:een, suolaa ei tarvitse lisätä lainkaan. Halutessasi voit ruskistaa lihat pannulla ennen hauduttamista, mutta se ei ole välttämätöntä.
300-400 g porsaanlihaa suikaleina
1 tl curryä
1 dl vettä
3 rkl soijakastiketta
1/4 tl mustapippuria
2 porkkanaa
1 pieni purjo
1 paprika
200 g kiinankaalia
1 tlk ananaspaloja omassa mehussaan
2 tl perunajauhoja
½ tl suolaa
Laita kaikki ainekset pataan, perunajauhot ananasmehuun sekoitettuna. Sekoita ja hauduta High 4-6 tuntia.
Kommentit