IMG_1881%5B1%5D.jpg

 

Resepti on alunperin K-koekeittiön reseptioppaasta "Kevyt, hyvä olo" vuodelta 1991. Olen kirjoittanut vihkosen kanteen "Hyvä suikalepossun ohje!" Nyt kokeilin valmistaa tämän ohjeen pohjalta ruoan haudutuspadalla. Jos käytät marinoituja porsaansuikaleita, vähennä soijakastikkeen määrä 1 rkl:een, suolaa ei tarvitse lisätä lainkaan. Halutessasi voit ruskistaa lihat pannulla ennen hauduttamista, mutta se ei ole välttämätöntä. 

 

300-400 g porsaanlihaa suikaleina

1 tl curryä

1 dl vettä

3 rkl soijakastiketta

1/4 tl mustapippuria

2 porkkanaa

1 pieni purjo

1 paprika

200 g kiinankaalia

1 tlk ananaspaloja omassa mehussaan

2 tl perunajauhoja 

½ tl suolaa

 

Laita kaikki ainekset pataan, perunajauhot ananasmehuun sekoitettuna. Sekoita ja hauduta High 4-6 tuntia.