Oikein maukasta keittoa pakkaspäivään. Meillä on pakkasta tänään -23.8 astetta ja itsenäisyyspäivän aamuksi on luvattu jopa -28 astetta. Kaupassa piti käydä, mutta muuten en nenääni ulos tänään pistä.
12 dl vettä
2 kanaliemikuutiota
2 laakerinlehteä
1 tl kuivattua persiljaa
750 g Apetit Peruna ja Keittokasvis
400 g broilerin jauhelihaa
1 tl suolaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
200 g Creme Bonjour aurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa
mustapippuria
Ruskista broilerin jauheliha pannulla, lisää sipulit ja valkosipuli kuullottumaan. Mausta suolalla.
Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Lisää kanaliemikuutiot, laakerinlehdet ja kuivattu persilja. Lisää Peruna ja Keittokasvikset, ja kun neste kiehuu uudelleen, keitä 10 minuuttia.
Lisää paistettu broilerin jauheliha ja tuorejuusto nokareina. Jatka keittämistä vielä 5 minuuttia.
Esipaistetut patongit Airfryerilla:
Pirkan pakkauksen kaksi esipaistettua vehnäpatonkia mahtuivat pöhöttimeen samanaikaisesti, kun toisen leikkasin kahteen osaan. Paisto-ohje uunissa näille oli 220 astetta 12-15 minuuttia. Airfryerilla kypsennys 200 astetta 8 minuuttia, kääntö puolivälissä, niin pohjakin saa väriä. Rapeampi, parempi kuori kuin uunissa paistettaessa.
Kommentit