IMG_4059%5B1%5D.jpg

 

Jauheliha-perunasoselaatikkoa eräänä arki-iltana. Oikaisin ohjeessa, enkä ruvennut tekemään muusia, vaan käytin Apetit perunamuusiaineksia, näin syntyy helppo ja makoisa arkiruoka.

 

2 pkt Apetit Perunamuusi

n. 4 dl maitoa

400 g naudan jauhelihaa

3/4 tl suolaa

½-1 tl sipulijauhetta

1 tl paprikajauhetta

1/4 tl pippurisekoitusta

2 munaa

Pinnalle:

voinokareita

korppujauhoja

 

Valmista muusi pakkausohjeen mukaan mikrossa käyttämällä n. 1 3/4 - 2 dl maitoa per perunasoseainespurkki. Muusi saa olla vellimäisen löysää, lisää tarvittaessa maitoa.

Paista jauheliha, ja mausta se.

Yhdistä perunasose ja jauheliha keskenään. Riko seokseen kaksi kananmunaa ja sekoita. Kaada seos voideltuun uunivuokaan. Laita pinnalle voinokareita ja ripottele ohut kerros korppujauhoa. Paista 200 asteessa 50 minuuttia.