250 g pennepastaa
250 g lohisuikaleita (marinoimaton)
150 g kylmäsavulohta
½ dl öljyä
½ dl vehnäjauhoja
5 dl (Kiehu)maitoa
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 rkl kuivattua tilliä
100 g paprikaa kuutioina
100 g pakastepapuja
1 dl juustoraastetta
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi kylmäsavulohi.
Kuumenna kasarissa öljy, lisää vehnäjauho ja sekoittele. Lisää maito muutamassa erässä. Hauduta 5 minuuttia.
Lisää mausteet, kalapalat ja kasvikset. Hauduta 1 minuutti, jotta kala kypsyy ja kasvikset hieman lämpenevät. Lisää lopuksi juustoraaste.
Sekoita kastike pastan joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa puolen tunnin ajan.
Kommentit