IMG_20200612_170703.jpg

 

250 g pennepastaa

250 g lohisuikaleita (marinoimaton)

150 g kylmäsavulohta

½ dl öljyä

½ dl vehnäjauhoja

5 dl (Kiehu)maitoa

1 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1 rkl kuivattua tilliä

100 g paprikaa kuutioina

100 g pakastepapuja

1 dl juustoraastetta

 

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Suikaloi kylmäsavulohi.

Kuumenna kasarissa öljy, lisää vehnäjauho ja sekoittele. Lisää maito muutamassa erässä. Hauduta 5 minuuttia.

Lisää mausteet, kalapalat ja kasvikset. Hauduta 1 minuutti, jotta kala kypsyy ja kasvikset hieman lämpenevät. Lisää lopuksi juustoraaste.

Sekoita kastike pastan joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Kypsennä 200 asteessa puolen tunnin ajan.