Juustokeitto:
7 dl vettä
1 kana- tai kasvisfondikuutio
1 pkt (250 g) Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa
2 dl ruokakermaa
½ dl Maizena vaaleaa suurustetta
ripaus mustapippuria
muskottipähkinää
yrttisekoistusta
Lisää kiehuvaan liemeen kuutioitu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Lisää ruokakerma ja kuumenna. Suurusta Maizenalla ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti välillä sekoittaen. Mausta pippurilla ja muskottipähkinällä, lisää yrttimauste. Tarjoa voitaikinakierteiden kanssa.
Voitaikinakierteet:
voitaikinaa levyinä
1 muna
paprikajauhetta
juustoraastetta
Sulata voitaikinalevyt. Voitele sulaneet levyt munalla, ripottele pinnalle paprikajauhetta ja hieman juustoraastetta. Jaa levyt taikinapyörällä pituussuunnassa neljään osaan. Pyöritä suikaleisiin loivat kierteet. Paista uunissa 225 asteessa alimmalla tasolla 8-10 minuuttia.
Kommentit