IMG_0119%5B1%5D.jpg

 

Juustokeitto:

7 dl vettä

1 kana- tai kasvisfondikuutio

1 pkt (250 g) Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa

2 dl ruokakermaa

½ dl Maizena vaaleaa suurustetta

ripaus mustapippuria

muskottipähkinää

yrttisekoistusta

 

Lisää kiehuvaan liemeen kuutioitu sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto sulaa. Lisää ruokakerma ja kuumenna. Suurusta Maizenalla ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti välillä sekoittaen. Mausta pippurilla ja muskottipähkinällä, lisää yrttimauste. Tarjoa voitaikinakierteiden kanssa. 

 

Voitaikinakierteet:

voitaikinaa levyinä

1 muna

paprikajauhetta

juustoraastetta

 

Sulata voitaikinalevyt. Voitele sulaneet levyt munalla, ripottele pinnalle paprikajauhetta ja hieman juustoraastetta. Jaa levyt taikinapyörällä pituussuunnassa neljään osaan. Pyöritä suikaleisiin loivat kierteet. Paista uunissa 225 asteessa alimmalla tasolla 8-10 minuuttia.