Ensimmäinen soppakokkailuni haudutuspadassa (hernekeittoa lukuunottamatta) onnistui hyvin. Ruoka oli herkullista, erityisesti liemi oli oikein maukas.
400 g naudan jauhelihaa
2 sipulia, hienonnettuna
2-3 porkkanaa, viipaleina
2-3 varsisellerin vartta, viipaleina
4-5 perunaa, lohkottuna
1 tl kuivattua persiljaa
½ tl valkosipulijauhe
1 rkl Dijon-sinappia
750 ml lihalientä
1 prk Koskenlaskija Ruoka maustamaton
1 dl ruokakermaa
Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. Valuta ylimääräinen neste pois ja laita jauheliha haudutuspataan. Lisää sitten pataan sipuli, porkkana, selleri, perunat, kuivattu persilja, Dijon-sinappi ja lihaliemi. Sekoita ja kypsennä High 3½ tuntia.
Lisää Koskenlaskija ja ruokakerma pataan. Sekoita. Kypsennä vielä High 15 minuuttia.
Kommentit