IMG_0114%5B1%5D.jpg

 

Ensimmäinen soppakokkailuni haudutuspadassa (hernekeittoa lukuunottamatta) onnistui hyvin. Ruoka oli herkullista, erityisesti liemi oli oikein maukas.

 

400 g naudan jauhelihaa

2 sipulia, hienonnettuna

2-3 porkkanaa, viipaleina

2-3 varsisellerin vartta, viipaleina

4-5 perunaa, lohkottuna

1 tl kuivattua persiljaa

½ tl valkosipulijauhe

1 rkl Dijon-sinappia

750 ml lihalientä

1 prk Koskenlaskija Ruoka maustamaton

1 dl ruokakermaa

 

Ruskista jauheliha kuumalla pannulla. Valuta ylimääräinen neste pois ja laita jauheliha haudutuspataan. Lisää sitten pataan sipuli, porkkana, selleri, perunat, kuivattu persilja, Dijon-sinappi ja lihaliemi. Sekoita ja kypsennä High 3½ tuntia.

Lisää Koskenlaskija ja ruokakerma pataan. Sekoita. Kypsennä vielä High 15 minuuttia.