IMG_3603%5B1%5D.jpg

 

Nyt tulee sitten erään hellepäivän helppoakin helpompi haudutuspataruoka. Itse asiassa mietin, pistänkö tätä tänne ollenkaan, kun tässä nyt käytetään vain einespastakastiketta ja puolivalmiita pakastelihakääryleitä. Mutta menköön!

Käytin tähän taas näitä Lidl´n maustettuja naudanlihakääryleitä. Heitin ne (loput puoli pussia, 500 g) tällä kertaa jäisinä haudutuspataan ja päälle kippasin ison 750 g purkin Dolmio Bolognese Classico tomaattikastiketta siten, että lihakääryleet peittyivät. Haudutuspata asetukselle High ja antaa kypsyä 3,5-4 tuntia. (Jos ruokaan käyttäisi esim. kypsiä pakastelihapullia, olisi kypsennysaika High 2-2,5 tuntia. )

Ruoka syötiin pastan kanssa.