IMG_4385%5B1%5D.jpg

 

100 g sokeriherneenpalkoja (pakaste)

3 dl pastaa

vettä

suolaa

vajaa 1 dl vihreää pestoa

150 g kylmäsavulohta

60 g parmesanjuustoraastetta

pippurisekoitusta myllystä

1½ dl ruokakermaa

 

Keitä sokeriherneenpalkoja muutama minuutti pienessä määrässä kiehuvaa vettä.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Sekoita pastan joukkoon pesto, paloiteltu kylmäasavulohi, sokeriherneenpalot, parmesanraaste ja ruokakerma. Lisää muutama kierros pippurisekoitusta.

Laita ainekset litran vetoiseen voideltuun uunivuokaan ja kuumenna airfryerissa 160 asteessa 15 minuuttia. (Uunissa tehdessä kypsennysaika on 20 minuuttia 200 asteessa.)