IMG_0210%5B1%5D.jpg

Kerrankin meidän K-Supermarketissa oli myytävänä pihvitomaatteja. Niitä on jopa niin harvoin, ettei kyseinen resepti ole aikaisemmin blogiini päätynyt.  Minä kun niin tykkään täytetyistä tomaateista! 

 

 8 isoa pihvitomaattia

2 dl riisiä

400 g naudan jauhelihaa

1 rkl paahdettua sipulirouhetta

1 tl suolaa

1 tl oreganoa

½ tl minttua

ripaus mustapippuria

juustoraastetta

 

Leikkaa tomaattien "hattu" auki ja kaavi sisältö lusikalla pois. Ruskista jauheliha sipulin kanssa. Keitä riisi kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Sekoita jauheliha ja riisi, lisää mausteet. Täytä tomaatit seoksella. 

Aseta tomaatit vuokaan, jonka pohjan olet sivellyt öljyllä. Kypsennä 180 asteessa 15 minuuttia ja lisää tomaattien pinnalle juustoraastetta. Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia.