6 dl vettä
1½ kalaliemikuutiota
3 laakerinlehteä
10 maustepippuria
1 rkl paahdettua sipulirouhetta (tai 1 isohko sipuli)
1 purjo viipaloituna
2 porkkanaa kuutioituna
500 g perunasuikaleita (pakaste)
200 g Arla Ingman Yrtti-valkosipulisulatejuustoa
300 g lohikuutioita (pakaste)
1 tl sitruunapippuria
2 rkl tilliä hienonnettuna
Sulata kalakuutiot mikrossa. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja murenna joukkoon liemikuutiot. Lisää mausteet, sipulirouhe ja paloitellut kasvikset, perunasuikaleet muutama minuutti porkkanoiden jälkeen. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kasvikset ovat kypsyneet. Sekoita joukkoon sulatejuusto. Lisää tarvittaessa vähän vettä. Lisää sulatetut lohikuutiot ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää. Tarkista maku ja mausta sitruunapippurilla. Lisää tilli.
Kommentit