Tässä ruoassa olen käyttänyt Pirkan paprikasekoitus-pakastetta, jonka olen kokenut tosi näppäräksi. Punaista, keltaista ja vihreää paprikaa on valmiiksi suikaloituna 300 g pussissa. Helppo käyttää vaikka vain pieni määrä kerrallaan.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
450 g hunajamarinoituja broilerin filesuikaleita
tilkka öljyä
1½ dl vettä
Pirkka paprikasekoitusta (pakaste)
1 tl mustapippuria
2 dl ruokakermaa
4-5 persikanpuolikasta kuutioituna
150 g voimakasta Koskenlaskija-sulatejuustoa
Ruskista broilerisuikaleet öljyssä pannulla. Lisää vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää kypsymisen loppupuolella paprikasuikaleita makusi mukaan. Mausta mustapippurilla, lisää ruokakerma, persikkakuutiot ja sulatejuusto pieninä kuutioina. Kuumenna sekoitellen, kunnes juusto on sulanut. Mausteita ei mielestäni tarvitse lisätä muita, sillä juusto antaa mukavasti makua ruokaan. Tarjoile riisin kanssa.
Kommentit