IMG_2053%5B1%5D.jpg

 

Sähköllä toimiva haudutuspatani pääsi taas käyttöön. Kokeilin amerikkalaiselta sivustolta löytämääni reseptiä. Broileri maustui mukavasti ja siitä tuli niin mureaa, etten ole ikäissäni niin mureaa kanaa syönyt. 

 

500 g (3 kpl) broilerin fileepihvi (marinoimaton)

200 g vihreitä papuja (pakaste)

600 g puikulaperunoita

2 sitruunan mehu

0,6 dl oliiviöljyä

1 tl kuivattua oreganoa

1 tl suolaa

1/4 tl pippuria

1 rkl paahdettua sipulirouhetta

ripaus valkosipulirouhetta

 

Ota broilerit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen. Sulata pakastepavut mikrossa. Sekoita kulhossa sitruunamehu, oliiviöljy, oregano, suola, pippuri ja valkosipulirouhe. Laita haudutuspadan pohjalle broilerin fileepihvit. Valuta päälle maustettua oliiviöljy-sitruunamehuseosta. Sekoita kulhossa paloitellut perunat ja pavut ja lisää ne pataan broilereiden päälle. Kaada loput oliiviöljy-sitruunamehuseoksesta vihannesten päälle. Kypsennä High-asetuksella 4 tuntia.