IMG_4294%5B1%5D.jpg

 

Kesälomalla ollaan tässä muutama päivä välillä kotonakin, ja ollaan käyty yleensä päivemmällä syömässä jossain paikallisessa lounasravintolassa ja illaksi sitten olen kokkaillut vielä toisen ruoan. Tänään se oli Havaijin kanaa, ja ruoan maku oli erityisesti miehen mieleen. Innoituksensa ruoka sai The Magical Slow Cooker -Youtube-kanavalta.

 

n. 600 g broilerin fileepihvejä

1 pkt (150 g) Amerikan pekonilastu

1 paprika, paloiteltuna

2 prk ananaspaloja, hyvin valutettuna

1 plo (510g, n. 2,5 dl) Sweet Baby Ray´s BBQ-kastiketta

2 tl soijakastiketta

2 tl Worcestershire-kastiketta

1/4 tl valkosipulijauhetta

pippurisekoitusta myllystä

 

Ruskista pekonit  kuumalla pannulla 4-5 minuutin ajan. Laita haudutuspataan broilerin fileepihvit ja niiden päälle paistettu pekoni, paloiteltu paprika ja valutetut ananaspalat. Sekoita keskenään BBQ-kastike, soijakastike, Worcestershire-kastike, valkosipulijauhe ja pippurisekoitus. Kaada kastike haudutuspataan ja sekoita se muiden ainesten kanssa.

Kypsennä kantta avaamatta High 3 tunnin ajan.