IMG_3529%5B1%5D.jpg

 

Tämmöistä ruokaa tällä kertaa. Mausteita olisi kaivannut hieman enemmän ja jauhelihankin olisi voinut vielä erikseen maustaa. Nyt tuntui, että liemi oli kerännyt kaiken maun itseensä.

 

1 sipuli, kuorittuna ja silputtuna

1 paprika, kuutioituna

400 g naudan jauhelihaa

150 g spiraalipastaa

7 dl vettä

1 tl suolaa

ripaus mustapippuria

300 g kesäkurpitsaa , kuutioituna

2 dl yrttitomaattimurskaa

1 tl timjamia

1 tl basilikaa

 

Ruskista jauheliha paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää sipulit mukaan kuullottumaan. Lisää paprikakuutiot, vesi, suola, mustapippuri ja pasta. Keitä kannen alla 8 minuuttia.

Lisää kesäkurpitsa, tomaattimurska, timjami ja basilika. Keitä vielä noin 6 minuuttia.