Tämmöistä ruokaa tällä kertaa. Mausteita olisi kaivannut hieman enemmän ja jauhelihankin olisi voinut vielä erikseen maustaa. Nyt tuntui, että liemi oli kerännyt kaiken maun itseensä.
1 sipuli, kuorittuna ja silputtuna
1 paprika, kuutioituna
400 g naudan jauhelihaa
150 g spiraalipastaa
7 dl vettä
1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
300 g kesäkurpitsaa , kuutioituna
2 dl yrttitomaattimurskaa
1 tl timjamia
1 tl basilikaa
Ruskista jauheliha paistokasarissa tilkassa öljyä. Lisää sipulit mukaan kuullottumaan. Lisää paprikakuutiot, vesi, suola, mustapippuri ja pasta. Keitä kannen alla 8 minuuttia.
Lisää kesäkurpitsa, tomaattimurska, timjami ja basilika. Keitä vielä noin 6 minuuttia.
Kommentit