IMG_4382%5B1%5D.jpg

 

Broilerigratiinia helposti ja vieläpä karppiruokaa. Oikein herkullista.

 

350 g Atria Rustiikkikuutio kanafileestä (marinoimaton)

1 tl currya

n. 0.6 tl suolaa

mustapippuria myllystä

1 tl rosepippureita

700 g Apetit Kukkakaali-parsakaaligratiini

juustoraastetta

 

Ota broilerikuutiot huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoan valmistusta. Paloittele kuutiot hieman pienemmiksi.

Kuumenna paistinpannu, lisää ruokalusikallinen rypsiöljyä. Laita broileripalat pannulle ja paista kypsäksi noin 10 minuuttia. Lisää paistamisen loppupuolella curry sekoitellen. Lisää myös suola, mustapippuri ja morttelissa murskatut rosepippurit.

Sekoita keskenään paistettu broileri ja gratiinin ainekset. Laita seos n. 23 cm halkaisiljaltaan olevaan uunivuokaan ja kypsennä uunissa 225 asteessa 40 minuuttia. Sekoita kerran kypsennyksen aikana ja lisää samalla halutessasi pinnalle juustoraastetta.