Vietimme rentouttavan viikon Rhodoksen Kolymbiassa Atlantica Aegean Park hotellissa. Tässä makutunnelmia a la carte ravintolasta.

Alkupaloiksi tummalla leivällä kananmunaa ja parmankinkkua.

1245003130_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Alkusalaattina paahdettua persikkaa ja fetajuustoa vihersalaatissa.

1245003189_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pääruoaksi valitsin kalaa

 1245003336_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

ja mies broileria.

1245003409_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Jälkikasvulle hampurilaista, tottakai.

1245003074_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Jälkkäriksi mies otti Tiramisun

1245003594_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

ja minä Creme bruleen mansikoilla.

1245003462_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Pojalle tietysti jäätelöä.

1245005955_img-d41d8cd98f00b204e9800998e