Helteet hellittivät viimein - toivottavasti pysyvästi - ja nyt sopii taas uunia lämmittää.
250 g täysjyvä Raketti spagettia
Tomaatti-jauhelihakastike:
400 g naudan jauhelihaa
½-1 tl sipulijauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
1 tl suolaa
2 tl oreganoa
mustapippuria myllystä
400 g tomaattimurskaa
Juustokastike:
1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka & Dippi Cheddar
2,5 dl ruokakermaa
Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia, valuta vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.
Ruskista jauheliha pannulla öljyssä, lisää mausteet ja tomaattimurska, anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.
Valmista juustokastike sekoittamalla Koskenlaskija ja ruokakerma keskenään.
Laita voidellun uunivuoan pohjalle *tomaatti-jauhelihakastiketta, sen päälle juustokastiketta ja sitten puolet spagetista*. Toista kertaalleen *-*. Valuta vielä päällimmäiseksi juustokastiketta.
Paista 180 asteessa 40 minuutin ajan.
Kommentit