IMG_3719%5B1%5D.jpg

 

Helteet hellittivät viimein - toivottavasti pysyvästi - ja nyt sopii taas uunia lämmittää.

 

250 g täysjyvä Raketti spagettia

Tomaatti-jauhelihakastike:

400 g naudan jauhelihaa

½-1 tl sipulijauhetta

½ tl valkosipulijauhetta

1 tl suolaa

2 tl oreganoa

mustapippuria myllystä

400 g tomaattimurskaa

Juustokastike:

1 prk (250 g) Koskenlaskija Ruoka & Dippi Cheddar

2,5 dl ruokakermaa

 

Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä 5 minuuttia, valuta vesi pois ja huuhtele kylmällä vedellä.

Ruskista jauheliha pannulla öljyssä, lisää mausteet ja tomaattimurska, anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Valmista juustokastike sekoittamalla Koskenlaskija ja ruokakerma keskenään.

Laita voidellun uunivuoan pohjalle *tomaatti-jauhelihakastiketta, sen päälle juustokastiketta ja sitten puolet spagetista*. Toista kertaalleen *-*. Valuta vielä päällimmäiseksi juustokastiketta.

Paista 180 asteessa 40 minuutin ajan.