IMG_3452%5B1%5D.jpg

 

Moskovan pataa söimme viikonloppuruokana. Meillä aurajuustosta tykkään vain minä, joten en lisännyt sitä pataan, vaan vain omalle lautaselleni. Hyvää kuulemma oli ilmankin.

 

800 g naudan palapaistilihoja

1 sipuli, silputtuna

ripaus valkosipulirouhetta

3/4 tl paprikajauhetta

1/4 tl cayennepippuria

½ tl suolaa

mustapippuria myllystä

3/4 rkl hunajaa

3/4 lihafondikuutiota

4,5 dl vettä

Lopuksi:

2 maustekurkkua, kuutioina

4 rkl maizenaa

1 prk smetanaa

100 g aurajuustomurua

 

Laita haudutuspataan naudanlihakuutiot, silputtu sipuli, valkosipulirouhe, lihafondikuution pala ja mausteet. Lisää vesi. Kypsennä High 4 tunnin ajan.

15 minuuttia ennen kypsymisajan päättymistä sekoita Maizena ja smetana hyvin keskenään ja lisää seos sekoitellen haudutuspataan. Lisää maustekurkkukuutiot sekä aurajuustomuru ja jatka hauduttamista vielä 15 minuutin ajan.