Moskovan pataa söimme viikonloppuruokana. Meillä aurajuustosta tykkään vain minä, joten en lisännyt sitä pataan, vaan vain omalle lautaselleni. Hyvää kuulemma oli ilmankin.
800 g naudan palapaistilihoja
1 sipuli, silputtuna
ripaus valkosipulirouhetta
3/4 tl paprikajauhetta
1/4 tl cayennepippuria
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
3/4 rkl hunajaa
3/4 lihafondikuutiota
4,5 dl vettä
Lopuksi:
2 maustekurkkua, kuutioina
4 rkl maizenaa
1 prk smetanaa
100 g aurajuustomurua
Laita haudutuspataan naudanlihakuutiot, silputtu sipuli, valkosipulirouhe, lihafondikuution pala ja mausteet. Lisää vesi. Kypsennä High 4 tunnin ajan.
15 minuuttia ennen kypsymisajan päättymistä sekoita Maizena ja smetana hyvin keskenään ja lisää seos sekoitellen haudutuspataan. Lisää maustekurkkukuutiot sekä aurajuustomuru ja jatka hauduttamista vielä 15 minuutin ajan.
Kommentit