IMG_1115%5B1%5D.jpg

 

300 g Pirkka ahvenfileitä

suolaa

valkopippuria

ruohosipulia

tilliä

2 dl kuohukermaa

2 rkl sinappia

 

Sulata ahvenfileet pakkauksen ohjeen mukaan. Kuivaa sulaneet ahvenfileet talouspaperilla. Puolita fileet saksilla ja poista samalla leveässä päässä oleva tervävä ruotorivi. Laita ahvenfileiden puolikkaat leivinpaperilla suojatulle leikkuulaudalle. Mausta suolalla ja valkopippurilla. 

Silppua tilli ja ruohosipuli ja levitä silppu fileiden päälle. Aseta aina kaksi fileenpuolikasta päällekäin ja siirrä kalat voideltuun uunivuokaan.

Kuumenna kerma ja sekoita siihen sinappi. Kaada seos vuokaan ahvenfileiden päälle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa 20 minuuttia. 

 

IMG_1113%5B1%5D.jpg