IMG_0481%5B1%5D.jpg

 

Arki-illan ruokaa, kinkkukiusausta Koskenlaskijalla. Ohjeen annos on kolmelle hengelle. 

 

1 pss (á 500 g) Pirkka perunasuikaleita

150 g saunapalvikinkkua suikaloituna

 

Liemi:

2 dl ruokakermaa

1/4 pkt Koskenlaskija-juustoa

3/4 tl suolaa

ripaus mustapippurirouhetta

1 tl Pirkka Provencen Mix yrttiseosta

 

Sekoita jäiset perunasuikaleet ja kinkkusuikaleet kulhossa, kaada seos laakeaan voideltuun uunivuokaan. 

Kuumenna kerma, lisää pilkottu Koskenlaskijajuusto. Sekoittele, kunnes juusto sulaa. Lisää mausteet ja kaada liemi vuokaan. 

Paista uunin alatasolla 200 asteessa 50 minuuttia. Anna ruoan tekeytyä vielä 10 minuuttia uunista pois ottamisen jälkeen. 

Tarjoa maustekurkkuviipaleiden kanssa.