Meidän teinipoika on todennut, että silloin, kun ruoka on tehty haudutuspadassa, se on HYVÄÄ. Niin maistui tämäkin. Tästä annoksesta tuli 4.7 litran haudutupatani noin puolilleen.
700 g naudan jauhelihaa
2 tlk (á 400 g) paseerattua tomaattia
2 tlk (á 400 g) tomaattimurskaa
170 g tomaattipyreetä
2 rkl fariinisokeria
1 sipuli pilkottuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 rkl oreganoa
2 tl basilikaa
1 tl jauhettua paprikaa
1 tl suola
1/4 tl mustapippuria
Ruskista jauheliha pannulla ja laita paistettu jauheliha haudutuspataan. Lisää pareerattu tomaatti, tomaattimurska ja tomaattipyre, fariinisokeri, sipuli, valkosipuli, oregano, basilika, paprikajauhe, suola ja mustapippuri. Sekoita.
Hauduta High 4 tuntia (tai Low 8 tuntia) avaamatta kantta välillä. Tarjoa spagetin kanssa.
Kommentit