IMG_0082%5B1%5D.jpg

 

Meidän teinipoika on todennut, että silloin, kun ruoka on tehty haudutuspadassa, se on HYVÄÄ. Niin maistui tämäkin. Tästä annoksesta tuli 4.7 litran haudutupatani noin puolilleen.

 

700 g naudan jauhelihaa

2 tlk (á 400 g) paseerattua tomaattia

2 tlk (á 400 g) tomaattimurskaa

170 g tomaattipyreetä

2 rkl fariinisokeria

1 sipuli pilkottuna

2 valkosipulinkynttä hienonnettuna

1 rkl oreganoa

2 tl basilikaa

1 tl jauhettua paprikaa

1 tl suola

1/4 tl mustapippuria

 

Ruskista jauheliha pannulla ja laita paistettu jauheliha haudutuspataan. Lisää pareerattu tomaatti, tomaattimurska ja tomaattipyre, fariinisokeri, sipuli, valkosipuli, oregano, basilika, paprikajauhe, suola ja mustapippuri. Sekoita.

Hauduta High 4 tuntia (tai Low 8 tuntia) avaamatta kantta välillä. Tarjoa spagetin kanssa.