IMG_3035.jpg

 

700-800 g kesäkurpitsaa

 

Jauhelihakastike:

400 g naudan jauhelihaa

1 rkl paahdettua sipulirouhetta (tai 1 sipuli)

1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa

ripaus valkosipulirouhetta

1 tl suolaa

 

Munamaito:

1 dl maitoa

1 prk Kolme juustoa ruokakermaa

3 munaa

½ tl suolaa

 

Pinnalle: 

150 g Mozzarella-juustoraastetta

 

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää tomaattimurska, sipuli- ja valkosipulirouhe sekä suola. Anna kiehua 2-3 minuuttia. 

Yhdistä munamaidon ainekset. 

Viipaloi kesäkurpitsat juustohöylällä pitkiksi ohuiksi viipaleiksi. 

Lado uunivuokaan kerroksittain kesäkurpitsaviipaleita ja jauhelihakastiketta. Kaada puolet munamaidosta vuokaan, kun puolet kerroksista on koossa. Jatka loppuun laittaen päällimmäiseksi kesäkurpitsaviipaleita. Kaada loppu munamaito vuokaan. RIpottele päälle juustoraaste. 

Paista 200 asteessa tunnin ajan. Peitä vuoka foliolla, jos pinta uhkaa tummua liikaa. 

 

IMG_3033.jpg