IMG_3982%5B1%5D.jpg

 

tsenäisyyspäivän kunniaksi tein pitkästä aikaa palapaistia. Tällä kertaa ruskistin lihakuutiot pannulla ennen pataan laittamista ja ainakin mies oli sitä mieltä, että maku oli parempi verrattuna siihen, että lihat laitetaan suoraan haudutuspataan ilman paistamista.

 

400 g naudan palapaistilihoja

½ dl vehnäjauhoja

½ tl suolaa

1 sipuli, silputtuna (laitoin 1 rkl paahdettua sipulirouhetta)

1 porkkana, viipaloituna

3 dl lihalientä

1 laakerinlehti

100 g pippurituorejuustoa

 

Mittaa pieneen muovipussiin vehnäjauhot ja suola. Lisää lihakuutiot ja ravistele niin, että lihakuutiot peittyvät kauttaaltaan jauhoihin.

Ruskista lihakuutiot pannulla ja siirrä haudutuspataan. Kaada loppu jauho pussista lihojen päälle.

Lisää pataan sipuli, porkkana ja laakerinlehti. Kaada lihaliemi pataan. Kypsennä High 4 tunnin ajan. Puoli tuntia ennen kypsennysajan päättymistä lisää tuorejuusto nokareina pataan sekoittaen.