Ohje uusimmasta Ruoka Pirkka lehdestä, kuulosti niin hyvältä että pakko oli tehdä.

1 pkt (450 g) maustamattomia broilerinfileesuikaleita
1-2 rkl öljyä
3/4 tl suolaa
ripaus mustapippuria
1 rkl vehnäjauhoja
2½ dl vettä
1 rkl sitruunanmehua
2 tl Turun maalaissinappia
2 tl roseepippureita
100 g  Creme Bonjour ruohosipuli tuorejuustoa
persiljaa hienonnettuna


Ruskista broilerit pannulla kahdessa erässä ja siirrä paistokasariin. Mausta ne suolalla ja pippurilla. Ripottele lihojen päälle vehnäjauhot ja sekoita. Lisää vesi ja keitä kastiketta muutama minuutti. Mausta sitruunanmehulla, sinapilla ja huhmaressa hienonnetuilla roseepippureilla. Lisää juusto ja sekoita, kunnes se on sulanut. Koristele persiljalla ja muutamalla kokonaisella roseepippurilla.