IMG_0836%5B1%5D.jpg

 

Tänään tehtiin pizzaa ja kokeiltiin ensimmäistä kertaa uuden uunin automaattiohjelmaa pizzan paistoon. Eli ei valittu lämpötilaa tai paistoaikaa, vaan vain pizzaohjelma, ja automaattinen leivontatunnistin sitten piti huolen siitä, koska pizza on valmis ja ilmoitti siitä plim-plom. Lopputulos oli oikein onnistunut. 

 

Pizzapohja (pellillinen)

25 g hiivaa

2 dl vettä

1 rkl öljyä

5 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

½ tl sokeria

 

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, sokeri ja öljy. Kohota taikinaa kulhossa liinan alla puoli tuntia. Kauli taikina, levitä täytteet ja paista 225 asteisessa uunissa 20 minuuttia. 

 

IMG_0833%5B1%5D.jpg 

IMG_0834%5B1%5D.jpg