IMG_0408%5B1%5D.jpg

 

Nyt postausta blogiin laittaessa huomaan, että possun fileepihvit tomaattisessa kastikkeessa -annos näyttää kuvassa  lähestulkoon pelkältä läjältä tomaattikastiketta! Mutta uskokaa tai älkää, siellä se murea possupihvi piileskelee.

 

4 kpl (460 g) Snellman Maatiaispossun fileepihvi paahteinen paprika

2 sipulia silputtuna (voi laittaa, jos tykkää) - itse laitoin 1 tl sipulijauhetta

600 g tomaattimurskaa

½ lihafondikuutio

1 tl valkosipulimurskaa

1,5 rkl tomaattipyreetä

1 rkl oreganoa

1 rkl timjamia

1 rkl paprikajauhetta

1,5 rkl Worcester maustekastiketta

 

Laita haudutuspadan pohjalle silputtu sipuli. Lisää tomaattimurska. Lisää sitten lihafondikuution puolikas, valkosipulimurska, tomaattipyree, oregano, timjami, paprikajauhe ja Worcesterkastike. Sekoita ainekset keskenään. Lisää sitten possun fileepihvit ja kääntele siten, että pihvit peittyvät kastikkeeseen. Hauduta High 3(-4) tuntia tai Low 6 tuntia.