N%C3%A4ytt%C3%B6kuva_8-12-2024_85652_www

 

Tämmöistä itsenäisyyspäivän sapuskaa meillä. Koko ateria syntyi airfryerissa, sekä lohimedaljongit että pakastelohkoperunat (200/20). Mies teki salaatin. 

 

4 kpl lohimedaljongeja

Himalajan suolaa myllystä

200 g pakastepuolukoita, sulatettuna - kaada sulaessa tullut neste pois

3 rkl tummaa siirappia

1 rkl rypsiöljyä (tai oliiviöljy)

1 rkl tuoretta timjamia, hienonnettuna

 

Mausta lohimedaljongit suolalla.

Sekoita puolukat, siirappi, rypsiöljy ja tuore timjami keskenään ja levitä seos lohimedaljonkien päälle. 

Kypsennä airfryerissa 200 asteessa 12 minuutin ajan.