IMG_20241030_164328%5B1%5D.jpg

 

Menin kauppaan töitten jälkeen ruokaostoksille. Jotain muuta oli ostoslistalla, mutta tämä sitten pomppasi silmään lihahyllyltä. En ole varma, onko tämä uutuustuote, mutta tuossa meidän K-Supermarketissa ei ole tämmöisiä aiemmin näkynyt. Sen verran nopea ja helposti valmistuva yhden pannun sapuska, että paketti lähti kyllä kyytiin!

Broileri on tässä pakkauksessa mukavan kokoisina, huomattavasti broilerisuikaleita isompina paloina. Mausteita oli sopivasti, mutta ei liikaa (mm.tomaatti, valkosipuli, sipuli, juustokumina, inkivääri, korianteri, mustapipuri, kardemumma, chili ja neilikka). Tuotteessa on ilmoitettu tästä tulevan 2-3 annosta, me syötiin molemmat hyvänkokoinen annos, ja jäi vielä reilu satsi miehelle huomiseksi etäpäiväruoaksi. 

 

1 pkt (400 g) Atria Yhden Pannun Kana Butter Chicken Flavour

3½ dl vettä

1 kpl (140 g) tomaattipyreetä (laitoin Pirkan Yrtti tomaattisosetta tuubin)

2½ dl kookosmaitoa

2 dl riisiä (Laitoin Risellan Jasmiiniriisiä)

1 rkl voita

 

Ota pakkaus huoneenlämpöön puoli tuntia ennen ruoan valmistusta. Ruskista broileripalat kuumalla pannulla öljyssä. . 

Lisää pannulle vesi, tomaattipyree, kookosmaito, riisi ja voi. Kypsennä miedolla lämmöllä välillä sekoitellen 20 minuutin ajan. 

 

Ruoan kylkeen kypsensin esipaistetut patongit Airfryerissa 200 astetta 8 minuutin ajan. Unohdin kääntää puolivälissä, kuten olin suunnitellut, mutta näyttivätpä ne silti ruskistuneen alapuolelstakin.