Tällä reseptillä onnistuin valmistamaan todella herkullista kuhaa. Tänään torilta ostettujen uusien perunoiden kanssa syötiin.
600 g kuhafileitä
2 rkl sitruunamehua
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
1 prk (120 g) creme fraichea
150 g pakastepinaattia
½ pussia (á 130 g) Valio Mustaleima raastetta
ripaus suolaa ja sokeria
Poista kuhafileistä mahdolliset ruodot ja asteta fileet laakeaan, voideltuun uunivuokaan. Mausta puolella sitruunamehusta, suolalla ja mustapippurilla.
Sekoita creme fraiche, juustoraaste ja sulatettu pinaatti (josta olet puristanut veden pois) keskenään. Lisää loppu sitruunamehu ja ripaus suolaa ja sokeria. Levitä seos kalojen päälle. Paista uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.
Kommentit