Lohitäyte: (kuvassa vasemmalla)

200 g Viola kylmäsavulohi-tuorejuustoa 
100 g ruodotonta lämminsavulohta tai kylmäsavulohta 
1/2 dl tilliä hienonnettuna 
1 tl sinappia 
2 tl sitruunamehua 
ripaus sitruunapippuria

 

 

 Kuutioi tai hienonna lohi pieniksi paloiksi. Sekoita tuorejuuston ensin muut ainekset ja lopuksi lohikuutiot. Anna maustua hetki kylmässä.

 

Palvikinkkutäyte: (kuvassa oikealla)

200 g Crème Bonjour Ruohosipulituorejuustoa
tilkka maitoa
150 g palvikinkkua
1 herkkukurkku
2 tl sinappia

Notkista tuorejuusto tilkkasella maitoa. Mausta sinapilla. Sekoita joukkoon pieniksi kuutioidut palvikinkku ja herkkukurkku.