Blogissa on ollut hiljaista viimeisen viikon ajan. Perheemme kanssa vietimme syyslomaa Teneriffalla San Andresin suunnalla, siinä eteläisen lentokentän lähellä. Säät olivat hieman vaihtelevia, mutta loma oli rentouttava ja ihana. Valmistimme yleensä aamiaisen ja päivän toisen aterian hotellihuoneessa, jossa oli käytössä hellan lisäksi uuni. Tiskikonekin kuului varustukseen, eipä tarvinnut lomailua kuluttaa tiskaamiseen. Päivän toisen aterian söimme ulkona.
Lensimme Tuifly Nordicilla ja menolennolla tilasimme miehen kanssa shampanja-aamiaisen, joka piti sisällään pienen pullon shampanjaa,kinkkua ja juustoa, tomaattia ja kurkkua, keksiä ja lämmintä leipää, jogurttia, hedelmiä, prinssinakkeja, pekonia, munakasta, uunitomaatteja, mustikkapiirakkaa sekä kahvia tai teetä.
Yhtenä päivänä suuntasimme taksilla Las Americakseen Monkey Bar and Grill -ravintolaan.
Minä ja poika tilasimme Monkeys Bar & Grill -ravintolasta 5 Continents Beef - Sauteed chunks of prime aged beef with five pepper sauce.
Mies puolestaan tilasi Argentinian Entrecote - Grilled entrecote served with "chorizo" and chimichurri sauce.
Kanarian perunat oli loppu, valitsi muusin.
Allasbaarissa yhtenä iltana pihviaterian päätteeksi Banana Split. Meillä on tullut miehen kanssa lomareissuilla tullut tavaksi ainakin kerran loman aikana tilata Banana spilit. Ensimmäisen kerran tämä tapahtui vuonna miekka ja kirves Rodoksen vanhassa kaupungissa, jossa nautimme annoksemme suuren puun alla.
Paluulennolla olikin sitten normi lentokoneruoka. Tällä kertaa broileria.
Kommentit