IMG_4480%5B1%5D.jpg

 

En ole jaksanut pariin viikkoon kokkailla oikeastaan yhtään mitään, koska ollaan molemmat miehen kanssa oltu karmivassa flunssassa.Ollaan käyty lounasruokaloissa tai muuten ulkona syömässä tai sitten syöty rehdisti eineksiä, kuten lihakaalilaatikkoa. Nyt on kyllä jo vähän tunne, että voisi alkaa tämä flunssa hellittää - tai ainakin, että saisi hellittää!

Ei tänäänkään tämän kummoisempaa kuin Kariniemen Kananpojan täytetty filee Crispy Mozzarella. Paketissa on oikein ohje airfryerillekin eli 200/15. Minä en tuossa ajassa minkään sortin broileria kypsäksi saa, joten kypsensin sen 180/27, kääntö puolivälissä - Muoks. tosin nyt helmikuussa -24 kypsennettyäni kananpojan filettä tuon 27 minuuttia, tuli mieleen, että ehkä pari minuuttia vähemmänkin olisi riittänyt.

Aiemmin ollaan syöty vastaavaa Kariniemen tuotetta kinkku-juustotäytteellä, se oli melkeinpä parempaa.