Tässä makaronilaatikossa Koskenlaskija-juusto sekoitetaan lihaliemen joukkoon, eikä munamaitoa tarvita lainkaan.
4 dl makaronia
1 l vettä
½ tl suolaa
400 g naudan jauhelihaa
3 rkl tomaattipyreetä
1 rkl oreganoa
mustapippuria myllystä
7 dl vettä
1,5 lihaliemikuutiota
½ pkt Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa
Keitä makaronit kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha pannulla, maustatomaattipyreellä, oreganolla ja mustapippurilla. Kuumenna 7 dl vettä, johon olet lisännyt 1,5 lihaliemikuutiota. Lisää paloiteteltu sulatejuusto ja sekoittele, kunnes juusto sulaa.
Sekoita makaronit ja jauheliha keskenään ja laita voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle juusto-lihaliemi. Paista uunissa 200 asteessa 50 minuutin ajan.
Kommentit