IMG_4338%5B1%5D.jpg

 

Tässä makaronilaatikossa Koskenlaskija-juusto sekoitetaan lihaliemen joukkoon, eikä munamaitoa tarvita lainkaan.

 

4 dl makaronia

1 l vettä

½ tl suolaa

400 g naudan jauhelihaa

3 rkl tomaattipyreetä

1 rkl oreganoa

mustapippuria myllystä

7 dl vettä

1,5 lihaliemikuutiota

½ pkt Koskenlaskija Voimakas sulatejuustoa

 

Keitä makaronit kypsäksi suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Paista jauheliha pannulla, maustatomaattipyreellä, oreganolla ja mustapippurilla. Kuumenna 7 dl vettä, johon olet lisännyt 1,5 lihaliemikuutiota. Lisää paloiteteltu sulatejuusto ja sekoittele, kunnes juusto sulaa.

Sekoita makaronit ja jauheliha keskenään ja laita voideltuun uunivuokaan. Kaada päälle juusto-lihaliemi. Paista uunissa 200 asteessa 50 minuutin ajan.