IMG_0024%5B1%5D.jpg

 

Tämä resepti syntyi One Pot Chefin youtube-videon pohjalta. Vähempikin määrä nestettä olisi riittänyt.

 

3 isoa perunaa (kuorittuna ja paloiteltuna)

2 porkkanaa (kuorittuna ja viipaloituna)

1 sipuli

1-2 valkosipulin kynttä

500 g naudanlihasuikaleita

½ pkt (80 g) pekonilastuja

2 dl tomaattipastakastiketta

1 rkl worcester maustekastiketta

mustapippuria myllystä

1 l lihalientä

1 rkl maissitärkkelystä

 

Laita pataan silputtu sipuli, hienonnetut valkosipulinkynnet, porkkanaviipaleet ja perunalohkot. Lisää naudanlihasuikaleet ja pekonilastut. Lisää sitten tomaattipastakastike ja worcesterkastike ja rouhi pinnalle mustapippuria. Lisää lihaliemi. Sekoita maissitärkkeylys kuumaan vesitilkkaan ja kaada pataan, sekoittele. Kypsennä High 4 tuntia tai Low 6-7 tuntia avaamatta kantta välillä.