7 dl vettä
1 kalaliemikuutio
3 dl pitkää riisiä

Kastike:
2 pussia (à 19 g/Knorr) hollandaisekastikeaineksia
3 dl vettä
40 g voita, margariinia tai tuorejuustoa
2 prk tonnikalaa (käytin Satay-tonnikalaa)
kuivattua tilliä
1 dl juustoraastetta

Valmistusohje

Kuumenna vesi ja kalaliemikuutio kiehuvaksi. Lisää riisit ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista kastike sillä aikaa kun riisi kiehuu. Kaada kastikeainekset ja vesi kattilaan. Kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljaa kuplien 2 minuutta ja vatkaa sitten rasva tai tuorejuusto joukkoon. Sekoita riisi, tonnikalat ja tilli ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Valuta kastike pinnalle. Paista uunissa, 200 asteessa 25–30 minuuttia.