Alkuperäinen ohje on Slow Cooking Perfected käsialaa, itse tein puolikkaan annoksen tuosta alkuperäisestä ohjeesta, ja siitä riitti kolmelle.
500 g naudan keittolihakuutioita
suolaa ja pippuria
1 paprika, paloiteltuna
1 sipuli, silputtuna
½ lihafondikuutiota
pieni tilkka kiehuvaa vettä
30 ml soijakastiketta
½ tl inkivääritahnaa
ripaus valkosipulirouhetta
ripaus mustapippuria
200 g tomaattimurskaa
1 tl fariinisokeria
0,5 rkl maissitärkkelystä
0,5 rkl vettä
Laita pieneen kulhoon pieni tilkka kiehuvaa vettä ja ½ liemikuutio, sekoita kunnes liemikuutio liukenee. Ruskista lihakuutiot pannulla öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.
Laita haudutuspataan ruskistetut lihakuutiot, paprika, sipuli, lihaliemi, soijakastike, inkivääri, valkosipuli, mustapippuri, tomaattimurska ja fariinisokeri. Kypsennä High 4 tuntia (tai Low 6-8 tuntia). Lopuksi sekoita maissitärkkelys ja vesi keskenään tasaiseksi ja kaada sekoittaen haudutuspataan. Kypsennä vielä 15 minuutin ajan.
Kommentit