IMG_3564%5B1%5D.jpg

 

Alkuperäinen ohje on Slow Cooking Perfected käsialaa, itse tein puolikkaan annoksen tuosta alkuperäisestä ohjeesta, ja siitä riitti kolmelle.

 

500 g naudan keittolihakuutioita

suolaa ja pippuria

1 paprika, paloiteltuna

1 sipuli, silputtuna

½ lihafondikuutiota

pieni tilkka kiehuvaa vettä

30 ml soijakastiketta

½ tl inkivääritahnaa

ripaus valkosipulirouhetta

ripaus mustapippuria

200 g tomaattimurskaa

1 tl fariinisokeria

0,5 rkl maissitärkkelystä

0,5 rkl vettä

 

Laita pieneen kulhoon pieni tilkka kiehuvaa vettä ja ½ liemikuutio, sekoita kunnes liemikuutio liukenee. Ruskista lihakuutiot pannulla öljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita haudutuspataan ruskistetut lihakuutiot, paprika, sipuli, lihaliemi, soijakastike, inkivääri, valkosipuli, mustapippuri, tomaattimurska ja fariinisokeri. Kypsennä High 4 tuntia (tai Low 6-8 tuntia). Lopuksi sekoita maissitärkkelys ja vesi keskenään tasaiseksi ja kaada sekoittaen haudutuspataan. Kypsennä vielä 15 minuutin ajan.