IMG_3940%5B1%5D.jpg

 

1,2 l vettä

2 lihaliemikuutiota

1 pss Apetit Peruna ja Keittokasvikset

½ rkl savupaprikajauhetta

ripaus valkosipulirouhetta (tai 1 kynsi murskattuna)

300 g Snellman Kunnon kuoreton lenkki, kuutioina

100 g tuorejuustoa (mulla tuorejuustojen jämät eli noin 50/50 paprika- ja ruohosipulituorejuustoa)

 

Kuutioi aluksi makkara ja ruskista kuutiot airfryerissa 200 asteessa 7 minuuttia. Koria ei tarvitse ravistella kypsentämisen aikana. 

Kiehauta vesi kattilassa, lisää lihaliemikuutiot, savupaprikajauhe ja valkosipulirouhe. Lisää jäiset Peruna ja Keittokasvikset. Kun keitto jälleen kiehuu, anna sen kiehua 10 minuuttia. Lisää sitten airfryerissa ruskistetut makkarakuutiot sekä tuorejuusto, ja anna kypsyä sekoitellen vielä 5 minuutin ajan.

 

IMG_3938%5B1%5D.jpg