Tuli sitten ensimmäistä kertaa käytyä katsastamassa ravintola Juurella Seinäjoella. Seinäjoen parhaaksi ravintolaksikin tituleerattu. Kerrankin muistin ottaa kameran mukaan ulos syömään mennessä.
Alkupaloiksi otimme miehen kanssa häränliha carpacciot.
MIes otti pääruoaksi haudutettua possua, omenaa ja piparjuurta.
Minä otin päivän kalaa, joka oli kuhaa.
Lapsi sai valita aikuisten listalta annoksen lastenkokoisena tai neuvotella tarjoilijan kanssa, mitä halusi. Meidän poika päätyi possuun ja ranskalaisiin.
Tarjoilu oli ystävällistä ja ruoat saimme suhteellisen nopeasti. Ison miinuksen ravintolalle kuitenkin annamme siitä, että minun annokseni oli vain osittain lämmin, ja miehen annos kokonaan jäähtynyt tarjolle tuotaessa. Mies olikin sitä mieltä, että toiste emme taida tässä ravintolassa asioida, vaan suuntaamme vanhaan tuttuun ravintola Almaan.
Kommentit