IMG_4481%5B1%5D.jpg

 

Mun mielestä kaikki eines- ja pakastelihapullat ovat pahanmakuisia, lukuunottamatta näitä pakasteena myytäviä Göransin herkkulihapullia. Niistä tänään lihapulla-pastakeittoa.

 

500 g Görans herkkulihapullia (pakaste)

300 g kesäkurpitsaa, kuutioina

1 l vettä

1 tlk (500 g) tomaattimurskaa (basilikalla maustettua)

2 lihafondikuutiota

1 tl sipulijauhetta

½ tl valkosipulijauhetta

120 g (n. 4 dl) Farfalle-pastaa - keittoaika 13 minuuttia

150 g pakastepapuja, pätkittynä

½ tl suolaa

 

Sulata lihapullia mikrossa sulatusteholla 4 minuuttia.

Kuullota kesäkurpitsakuutioita kattilan pohjalla öljytilkassa pari minuuttia. Lisää vesi, tomaattimurska, lihafondikuutiot, sipuli- ja valkosipulijauhe. Keitä pari minuuttia.

Lisää pasta ja keitä 7 minuuttia.

Lisää sitten lihapullat ja pakastepavut. Jatka keittämistä vielä 7 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla.