Mun mielestä kaikki eines- ja pakastelihapullat ovat pahanmakuisia, lukuunottamatta näitä pakasteena myytäviä Göransin herkkulihapullia. Niistä tänään lihapulla-pastakeittoa.
500 g Görans herkkulihapullia (pakaste)
300 g kesäkurpitsaa, kuutioina
1 l vettä
1 tlk (500 g) tomaattimurskaa (basilikalla maustettua)
2 lihafondikuutiota
1 tl sipulijauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
120 g (n. 4 dl) Farfalle-pastaa - keittoaika 13 minuuttia
150 g pakastepapuja, pätkittynä
½ tl suolaa
Sulata lihapullia mikrossa sulatusteholla 4 minuuttia.
Kuullota kesäkurpitsakuutioita kattilan pohjalla öljytilkassa pari minuuttia. Lisää vesi, tomaattimurska, lihafondikuutiot, sipuli- ja valkosipulijauhe. Keitä pari minuuttia.
Lisää pasta ja keitä 7 minuuttia.
Lisää sitten lihapullat ja pakastepavut. Jatka keittämistä vielä 7 minuuttia. Mausta lopuksi suolalla.
Kommentit