1147075.jpg

1 sipuli
4 valkosipulinkynttä
1 dl korppujauhoja
1 1/2 dl vettä
2 tl suolatonta yrttiseosta
2 tl paprikajauhetta
1 tl suolaa
1 tl rouhittua pippuria
2 rkl sinappia
1 dl ruohosipulisilppua
1 kanamuna
400–600 g jauhelihaa

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Mittaa korppujauhot, vesi ja mausteet kulhoon, sekoita ja anna turvota 15 minuuttia. Lisää sipulisilput, sinappi, ruohosipuli, kananmuna ja jauheliha. Sekoita mureketaikinaksi. Voitele leivinpaperi rypsiöljyllä ja nostele parilla teelusikalla pyöryköitä leivinpaperille. Paista uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia. Laita pyörykät tarjoilukulhoon ja ripottele hiukan yrttisilppua päälle.