N%C3%A4ytt%C3%B6kuva_8-12-2024_94932_www

 

Tästä ruoasta unohtui ottaa kuva, mutta laitan kuitenkin ohjeen, kun oli sen verran hyvän makuista. Kuvassa kukkasia Espanjan reissultamme parin vuoden takaa. 

 

2 dl täysjyväriisiä

7 dl vettä

1 kalaliemikuutio

2 prk Rainbow tonnikala currykastikkeessa (yhdessä purkissa 65 g tonnikalaa)

2 munaa

2½ dl Valio ruokakerma SItruuna ja pippuri

2/3 rkl kuivattua tilliä

reilu 1 dl emmental-mozzarella -juustoraastetta

 

Keitä riisi kypsäksi kalaliemikuutiolla maustetussa vedessä. Kaada keitinvesi pois. 

Sekoita keskenään keitetty riisi, tonnikalat kastikkeineen ja tilli. Laita seos voideltuun uunivuokaan. 

Sekoita keskenään munat ja maustettu ruokakerma. Kaada liemi vuokaan hieman sekoittaen. 

Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 200 asteessa 40 minuuttia.