IMG_3581%5B1%5D.jpg

 

Peruna-gnoccheja tuli Lidl´stä ostettua parikin pakettia, ja tähän ruokaan käytettiin niistä sitten toinen. Tein ruoan 3.5 litran haudutuspadassani. Ohjeen annos on viidelle hengelle.

 

2 kpl (350 g) broilerin rintafileetä, marinoimaton

4 dl keittojuureksia (porkkana, lanttu, palsternakka - vihannesosastolta, kuutioituna)

1,3 tl basilikaa

1,3 tl Yrttiseos Provencale

3/4 tl currya

½ tl suolaa

mustapippuria myllystä

7,5 dl kanalientä

3 rkl maissitärkkelystä

3 rkl kylmää vettä

1 prk (4 dl) kookosmaitoa

600 g peruna-gnoccheja

150 g pekonilastuja

ripaus valkosipulirouhetta

150 g pakastepinaattia

 

Laita haudutuspadan pohjalle juureskuutiot ja niiden päälle broilerifileet. Lisää mausteet ja kanaliemi. Hauduta High 4 tuntia.

Ota pinaatti huoneenlämpöön. Paista pekoni pannulla ja valuta ylimääräinen rasva pois.

Kun neljä tuntia on kulunut riivi broileri padassa kahdella haarukalla riekaleiksi. Lisää kookosmaito, gnocchit, pinaatti ja paistettu pekoni. Lisää vesitilkkaan sekoitettu maissitärkkelys. Jatka kypsentämistä vielä 45 minuutin ajan.